Gyülekezeten belüli közösségeink


Istentiszteletek

ahol a Biblia tanításait közérthetően és a mindennapi életre alkalmazva hallhatja minden kedves látogató, melynek során a Biblia személyes megismerésére nyílik lehetőség. Az Istentiszteleteken gyermek- és babafelügyeletet biztosítunk. Amíg a felnőttek a prédikációt hallgatják, a gyermekek külön helységben nekik szóló tanítást kapnak, és marad idő a játékra is.

Ifjúsági közösség

ahol a fiatalok az élethez szükséges útmutatást kapnak a Bibliából életük kezdeti szakaszában. Megismerhetik a Biblia tanításait a kamaszkori problémák megoldásáról, a párválasztásról, az élet értelméről. A fiatalok a gyülekezetben jó társaságot találnak, barátokra lelhetnek a Biblia megismerése során.

Női kör

ahol a hölgyek kötetlenül beszélgethetnek egymással és a Bibliából választ kaphatnak az őket foglalkoztató kérdésekre. Az Isten Igéjéből tanácsot kaphatnak a házasság és a gyermeknevelés kérdéseiben.

Házaspár alkalom

ahol a házaspárok hasznos tanítást kaphatnak az Igéből arról, hogyan javíthatják és erősíthetik a kapcsolatukat egymással. Tanácsokat kaphatnak a különféle házassági problémák megoldásához.
A házasságot Isten szerezte, nála van az egyedül igazi használati utasítás is hozzá. Akár keresztyén vagy akár nem hasznos lehet számodra ez az alkalom, ha javítani akarsz a házasságodon. A tanításon kívül érdekes ügyességi, memória és egyéb játékra is fordítunk időt.

Gyermekprogramok

ahol a legkisebbtől a legnagyobbig mindenki jól érezheti magát és játékosan ismerkedhet meg a bibliai történetekkel. A gyermekek különböző csopotokban életkorukhoz szabottan tanulhatnak a Bibliából és játszhatnak együtt.

Személyes bibliatanulmányozás.

Isten a Biblián keresztül adott közvetlen kijelentést az emberiségnek. A Biblia a tökéletes "használati utasítás" az Élethez - nem csak ehhez, hanem az elkövetkezendőhöz is. Ha személyes kérdéseidre szeretnél választ kapni, illetve meg szeretnéd ismerni, hogy neked személyesen mit üzen Isten, akkor ehhez a személyes Biblia tanulmányozás az egyik legjobb út. Szeretnénk segíteni neked ebben, ezért lehetőséget biztosítunk személyes, négyszemközti Bibliatanulmányozásra valamely értett kerestyén testvérünk közremőködésével. A Biblia alapok kurzus során sorra vesszük a Ige legfontosabb üzeneteit, mert "Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és a kit elküldtél, a Jézus Krisztust." (János 17:3)

Bibliaiskola

Dr. David Potter vezetésével a gyülekezet tagjainak lehetőségük van a Biblia, annak történelmi háttere, és más lelki témák mélyebb tanulmányozására.

Zenei és ének szolgálatok minden vasárnap

Ízelítő a gyülekezeti "csengő" kórus szolgálataiból:

Az aktuális programokról a NAPTÁR oldalon tájékozódhatsz.

Ha a látottak, hallottak, olvasottak felkeltették az érdeklődésedet, látogass el hozzánk, hívj bennünket, vagy írj a Vendégkönyvbe

left column bottom